Bij Talented People Agency staat persoonlijke aandacht voorop en werken we echt samen.

Naast het werken met acteurs en artiesten die een formele opleiding hebben afgerond, werkt Talented People Agency ook met talent dat een andere weg heeft bewandeld. We geloven dat creativiteit geen grenzen kent en dat talent niet beperkt wordt door academische referenties. Elke persoon heeft een eigen uniek perspectief en een unieke benadering van acteren tot zingen, die waarde kan toevoegen aan de entertainmentindustrie.

In 2021 werd Talented People Agency opgericht door Thomas Perrels.


Thomas Perrels : 


Thomas startte zijn reis na het succesvol afronden van zijn CIOS-opleiding als sport- en bewegingsleider. Hij zette zijn educatieve pad voort met een opleiding in Leisure Hospitality Executive, waar hij vervolgens een aantal jaar als general manager in Griekenland werkte.

Na deze periode ontdekte Thomas zijn passie voor acteren en besloot hij zich verder te ontwikkelen in deze kunstvorm. Hij voltooide verschillende opleidingen, waaronder aan Le Pavegnon en FAAAM. Terwijl hij zijn weg vond in de acteerwereld, bracht deze ervaring hem niet alleen uitdagingen, maar ook waardevolle lessen in kwetsbaarheid en persoonlijke groei.

Al snel realiseerde Thomas zich dat hij meer voldoening haalde uit het ondersteunen van andere talenten dan zelf voor de camera te staan. Dit inzicht leidde tot de oprichting van Talented People Agency, waar hij zijn ervaring en toewijding inzet om anderen te helpen in hun carrière.


Vaak is de reis er naartoe leuker dan de eindbestemming       

Aangesloten bij NBF